Dränering Östersund

Emil Karlsson Entreprenad AB – dränering i och i omnejd av Östersund

Ett kompetent bolag

Emil Karlsson Entreprenad AB är ett nystartad bolag som erbjuder bland annat dränering i trakten kring Östersund. Trots att företaget är nytt så så saknas inte kompetensen, då jag som har startat bolaget har över 20 års erfarenhet ifrån branschen. Tack vare min erfarenhet och kunskap kan jag erbjuda tjänster med hög kvalitet.

Jag vänder mig till både privatpersoner och företag och jag kan hjälpa till med alltifrån dräneringar till enskilda avlopp. Vill ni få en mer utförlig beskrivning av tjänsteutbudet kan du läsa mer här. Allt arbete anpassas utifrån dina behov och önskemål.

Om mig

Emil Karlsson Entreprenad AB startades 2020, och företaget har sin bas i Nälden. Med över 20 års erfarenhet ifrån branschen saknas ingen kompetens. Befinner ni er någonstans i Jämtland, till exempel i Åre eller Östersund, är ni välkomna att anlita mig.

Tjänster

Av mig kan man få hjälp med det lilla såväl som med det stora uppdraget när det kommer till olika slags mark- och grävarbeten. Det är alltid kundens önskemål som ligger till grund för arbetets genomförande. 100 procent nöjda kunder är min högsta prioritet.

Kontakt

Jag arbetar måndag-torsdag 10-19. Har ni någon fråga eller fundering så vill jag att ni i första hand ringer mig. Alla potentiella kunder erbjuds en offert som inte kostar någonting. Jag ser verkligen fram mot att få hjälpa er med det ni önskar få hjälp med, till en rimlig kostnad.

Emil Karlsson Entreprenad AB